Joonas Könttä KAIKKI YHDESSÄ KÖNTÄSSÄ.

Kaikki blogit puheenaiheesta Vuosi 2017

Ajatuksia vuodesta 2017

Näin vuoden viimeisenä päivänä on hyvä puida kulunutta vuotta. Paljon tapahtumia ja kokemuksia on sen aikana kertynyt. Niin hyviä kuin huonoja.

Vuoden 2017 ilmiö on #Metoo – verrataan jo naisten äänioikeuteen

Vuosi 2017 on lopuillaan, mikä pistää miettimään menneen vuoden merkittävimpiä uutistapahtumia. Paljon on ollut murhetta, mutta myös myönteistä kehitystä ja tyytyväisyyden aihetta.

Keräsin tähän kuuden otsikon alle listan suurista uutistapahtumista ja ilmiöistä, jotka ovat meitä koskettaneet joko suoraan tai välillisesti.

Rikos: Turun puukotukset

Hyvää Joulua USARIN lukija!

Haluan kiittää kaikki Uuden Suomen lukijoita ja toivottaa hyvää siunattua joulunaikaa. On aika laskeutua 3. adventtiin.  Myös vuosi 2017 alkaa olla kohta kulunut loppuun ja siksi tämä onkin vuoden viimeinen blogi (jollei mitään suurempaa tule). Kiitos kun olette jaksaneet – aika lukuisasti – kahlata läpi allekirjoittaneen ajatuksia.

Laitan tähän hyviä toivotuksia ja siunauksellisia ojennuksia kaikille järjestyksessä: ”itse kullekkin säädylle ja jokaiselle kuin talossa on”.  

Hyvää Joulua Sauli!

Keskusta ja uusi alkoholilaki

Keskustan toiminta jo runsas vuosi sitten hallituksen yhdessä hyväksymän alkoholilain eteenpäin viemisessä on pöyristyttävää pelleilyä.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/221637-juuri-nyt-keskusta-perui-alkohol...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä