Joonas Könttä KAIKKI YHDESSÄ KÖNTÄSSÄ.

Kaikki blogit puheenaiheesta Varapuheenjohtajakisa

Haen Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtajaksi vuodelle 2018

Haen Perussuomalaisten Nuorten 1. varapuheenjohtajaksi vuodelle 2018 järjestön syyskokouksessa Porissa 04.11.2017 - 05.11.2017.

Hyvä ensimmäinen varapuheenjohtaja perussuomalaisille

Perussuomalaiset pitävät historiallisen puoluekokouksen Jyväskylässä 10. - 11.6.2017. Kyseessä on puolueen ensimmäinen aito puheenjohtajan vaali. Kuntavaalien ja hallituksen puoliväliriihen jäätyä taakse, tämä on kesän väistämättä mielenkiintoisin politiikan tapahtuma. Samalla puolue valitsee varapuheenjohtajansa, puoluesihteerinsä ja presidenttiehdokkaansa.

Olen ehdolla Perussuomalaisten varapuheenjohtajistoon

Perussuomalaiset on Suomen kiinnostavin puolue ja perussuomalaisilla on kiinnostavin puoluekokous. Toivon että teen siitä omalta osaltani entistä mielenkiintoisemman.

Asetun ehdolle Perussuomalaisten varapuheenjohtajistoon.

Kerroin ratkaisustani illan Ylen A-Studiossa, jossa käsiteltiin varsinaisesti kaksoiskansalaisuutta. Suomalaisena ja perussuomalaisena olen tavallaan kahden maan kansalainen. Elän arvokonservatiivina vapaamielisessä maassa. Isänmaallinen perussuomalainen. Vapaasti ajatteleva, vaan ei vapaa-ajattelija. Meidän puolueessa.

Haen Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtajaksi vuodelle 2017

Haen Perussuomalaisten Nuorten 2. varapuheenjohtajaksi vuodelle 2017 järjestön syyskokouksessa Vantaalla 18.11.2016 – 20.11.2016.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä