Joonas Könttä KAIKKI YHDESSÄ KÖNTÄSSÄ.

Kaikki blogit puheenaiheesta Nuorisopolitiikka

Nuoria tarvitaan työntämään politiikka oikeille raiteille

Suomen eduskuntavaalien äänestysprosentti olisi vihoinkin nostettava sivistysmaiden tasolle. Se tarkoittaa, että myös nuoret ja vähävaraiset olisi saatava vaaliuurnille. Nykyeduskunta ja sen edeltäjät kertovat vain, millaista poliittinen ”kulttuuri” on, kun etupäässä hyväosaiset äänestävät.

Mitä poliittiset nuorisopuolueet ajattelevat kannabiksesta?

Olisi kiva tietää mitä mieltä he ovat kannabiksen asemasta maassamme. 

Toimiiko kieltolaki?

Toimisiko dekriminalisointi?

Laillistamisen hyödyt vs haitat?

Entä lääkekekannabis? 

Itselääkintä?

Ratkaisuja,rehellisyyttä ja tietoa

Haen Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtajaksi vuodelle 2018

Haen Perussuomalaisten Nuorten 1. varapuheenjohtajaksi vuodelle 2018 järjestön syyskokouksessa Porissa 04.11.2017 - 05.11.2017.

Kulttuuriministerin salkku

Hallitus on päättänyt lisätä ministerien määrää kolmella. Perussuomalaisille on uutena pestinä tulossa kulttuuriministerin salkku, johon yhdistetään ulkoministeriöstä Eurooppa-ministerin tehtävät. Lähtökohtaisesti ihmettelen, miksi oikeusministerin salkusta luovuttiin juuri, kun tuloksia alkaa tulemaan.

Salkkujen vaihdosta on sovittu ministerivaliokunnassa. Aikaisimmin, sosiaali- ja terveysministerin vaihto tehtiin ilman keskustelua eduskuntaryhmässä. Tällä kertaa näin ei tulisi toimia. Ministerin valinnassa tulee kuulla eduskuntaryhmää.

Miksi?

NUORET EHDOKKAAT - ÄLKÄÄ MUSTAMAALATKO AINAKAAN TOISIANNE!

Jan Vapaavuorelta tuli osuva blogikirjoitus sunnuntaina näin viimeiseen vaaliviikkoon:

 

Haen Perussuomalaisten Nuorten varapuheenjohtajaksi vuodelle 2017

Haen Perussuomalaisten Nuorten 2. varapuheenjohtajaksi vuodelle 2017 järjestön syyskokouksessa Vantaalla 18.11.2016 – 20.11.2016.

 

Haen Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajaksi

Isänmaallinen ja rohkea. Kansallisliberaali. Tarvittaessa täysin epäkorrekti.

Sellaista järjestöä olen asettunut tänään ehdolle luotsaamaan. Haen Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajaksi, joka valitaan järjestön syyskokouksessa 18.-20.11. Vantaalla.

#politiikkaonihanaa

Suomi Areenassa oli nuorisopoliitikkojen keskustelu nuorekkaista aiheista, kuten rakennetyöttömyyden kokonaiskuva ja Brexitin vaikutus muun euroalueen suuntaan. Sanailu muuttui sävyltään peräti kiivaaksi kun päästiin populistiseksi leimattuun vaateeseen Nato-option hylkäämisestä täysin turvallisuuspoliittisena välineenä.

Kuka puollustaa nuoria?

Seuraan politiikkaa. Eduskunnasta on tullut monelle julkkikselle kuin amfiteatteri. Ainut keino paistatella julkisuudessa. Onneksi siellä on ihmisiä jotka tekevät täydestä sydämmestään politiikkaa. Politiikasta on tullut ainoastaan keino ajaa oman eturyhmän asioita. Eläkeläisten, työssäkäyvien, yrittäjien ja työttömien. Mutta kuka vahtii nuorten etuja. Ei periaatteessa kukaan. Nuorten edustamisen hoitavat aikuiset jotka luulevat tietävän mitä nuoret haluaa. Hei!! Milloin meiltä nuorilta kysytään? Monella aikuisella on vääristynyt kuva nuorista.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä