Joonas Könttä KAIKKI YHDESSÄ KÖNTÄSSÄ.

Kaikki blogit puheenaiheesta Maailmanpankki

Nepotismilla Maailmanpankin pääjohtajaksi?

Aina joskus meikäläinen vanha konnakin tulee lyödyksi ällikällä ja oikein kunnolla. Uutinen Yhdysvaltain presidentin tyttären ilmeisen vakavasti otettavasta mahdollisuudesta nousta Maailmanpankin pääjohtajaksi oli sellainen. Isänsä Donald Trumpin vaikutusvallan sanotaan asiassa olevan merkittävä, joten omaksi neuvonantajakseen nostamansa tyttären siirtyminen Maailmanpankin pomoksi on hyvinkin mahdollista.

Mikä perkuleen raha?

Brexit keskustelu käy edelleen todella kuumana, ja monet jopa paheksuvat Britannian kansan päätöstä lähteä EU:sta. Monet perustulevat, että Britannian ja Euroopan talous muuttuu nyt negatiiviseen suuntaan. 

Itse tänään tutustuin hieman syvällisempään asiaan, selvitin mihin talous perustuu, tai itse asiassa tarkkaan ottaen selvitin, että mitä raha on. Sain johtopäätökseksi yllättävän, mutta selkeän tuloksen; raha on velkaa!

Demokratia on rikki

Poliitikot Barack Obamasta Alexander Stubbiin ovat vuorotellen kertoneet "Politiikan olevan rikki". En tietenkään voi heidän puolestaan kertoa mitä kukin sillä tarkoittaa, mutta kuulostaa pahalta. Itse olen kuitenkin enemmän huolestunut ja mieleni pahoittanut demokratiavajeesta, joka eri päätöksenteon tasoilla näyttäisi vallitsevan. Onko demokratiakin m

BILDERBERG 2015/ELIITIN SALASEURA,osallistujat ja sisältö

http://www.infowars.com/bilderberg-2015-to-focus-on-re-branding-authorit... http://www.globalresearch.ca/secretive-agendas-behind-closed-doors-world... http://www.globalresearch.ca/bilderberg-chooses-hillary-clinton-for-2016... Suomesta Stubb&Apunen Matti osallistuvat tähän salaseuran suljettujen ovien takana olevaan "kokoukseen" Sakon ja rangaistuksen uhalla liikkuminen alueella kielletty. Matti Apunen Veli Matti Apunen on toiminut Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtajana vuodesta 2010.

New York Times: Kapitalismi vs. Demokratia

New York Times:in artikkeli Capitalism vs. Democracy on varmasti monelle erittäin jäätävää luettavaa. Taloustieteen professori Thomas Piketty on nimittäin julkaissut uuden kirjan, jota Maailmanpankin asiantuntija Branko Milanovic kuvailee vedenjakajaksi talouspoliittisessa ajattelussa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä